top of page
PILATES FÖR DIG SOM TRÄNAT TIDIGARE
Keep up the good work!

Träningen

Passen är 55 minuter långa, vi tränar i mjuka kläder och strumpor. 

Träningen sker på matta med endast kroppen som  motstånd och du kommer i bland att  använda enkla redskap för att hitta rätt muskler eller öka motståndet i övningen.

Fortsättning 1 är för dig som gått grundkursen och har grunderna klart för dig så du kan fortsätta och utveckla styrka smidighet och balans för att så småningom hoppa på fortsättning 2.

Fortsättning 2 är för dig som kan grunderna i pilates och har tillräcklig styrka för att jobba vidare med avancerade övningar på pilates matta. 

Fortsättning fokus rygg är för dig som gått grundkursen och har grunderna klart för dig så du kan fortsätta och utveckla  styrka, smidighet och balans med särskild hänsyn till eventuella ryggproblem. Under kursen läggs särskild vikt vid att även ta hänsyn till kroppens bindväv, fascia.

Grupperna är maximerade till 8 personer för att instruktören skall kunna individualisera träningen. Om du missar en träning kan du gå två gånger en annan vecka, förutsatt att det finns utrymme.

 

För att träningen skall kunna anpassas mer på individnivå rekommenderas att du låter instruktören göra en personlig hållningsanalys. Instruktören tittar på din hållning och ger tips om vad du skall tänka på under träningspassen samt att hon kan justera övningarna efter dig som person. 

 

Du kan också boka personlig träning (PT) för att få ännu mera individanpassad träning. 

Gruppträning våren 2024

Kursstart  från och med vecka 4 till och med vecka 20 med uppehåll under sportlov v9 och under påsklov v 14. Under vecka 3 finns möjlighet att komma och prova på. Anmäl dig genom att mejla enligt nedan. Kostnad för prova på är 150kr/pass som dras av i samband med kursanmälan.

Torsdagar

18.00-19.00 Fortsättning fokus rygg

Lokal: St Olofs skolans Gymnastiksal

Intresseanmälan:

Meddelandet togs emot.

Priser för vårens träning

Gruppträning pilates matta 1ggr/veckan under 15 veckor 3300kr.

Pilates Barre klippkort 10ggr 1650kr, 15ggr 2100kr, 20ggr 2300kr

Pilates Barre 2ggr/vecka och Pilates matta 1ggr/vecka vilket är 45 träningstillfällen 4410kr.

Personlig Träning 1 PT=60 minuter privat lektion

1PT 800kr

4PT 2880kr

10PT 6800kr

Hållingsanalys ca 45 minuter 400kr

bottom of page